Erdoğan'ın referandum 'hazır kıta askerleri' belli oldu: Osmanlı Ocakları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kırmızı çizgileri olduğunu söyleyen Osmanlı Ocakları 1453 Derneği Genel Başkanı Emin Canpolat,"Erdoğan için hazır kıta askeriz" açıklamasında bulundu.

Osmanlı Ocakları 1453 Derneği Genel Başkanı Emin Canpolat, Cumhurbaşkanı Erdoğan için "hazır kıta askerler" olduklarını söyledi.

“Biri bayrak biri vatan biri de Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bu üç kırmızı çizgimiz için hazır kıta askeriz" diyen Canpolat, "Üniforma olmasına gerek yok. Çünkü üniformalıları da gördük. Fitne, bir gün üniformayla, bir gün cüppeyle, bir gün sarıkla bir gün başka bir maskeyle karşımıza çıkabilir. Referandumla beraber yeni bir süreç başlayacak" dedi.

Canpolat şunları söyledi:

Osmanlı Ocakları 1453'ün sembollerinde 12 tane yıldız var. 11 tane normal 12'nci yıldız Kelime-i Tevhid'dir. O şifredir. Kelime-i Tevhid hilal ve Kelime-i Tevhid yıldız var. 0-12'nci yıldız Recep Tayyip Erdoğan'dır. 11'inci Cumhur 12'nci Cumhurbaşkanımız. 12 tane Cumhurbaşkanı gelmiş 65 tane hükümet var. Bu işte bir terslik var. 65 tane hükümet gitmiş gelmiş, Ortalama 1,5 yılda bir seçim yapılmış. Bu milletin zamanını oyalamaktan başka bir şey değil bu. Amerika'da 45'nci Başkan Trump göreve başladı. Baş bir tane olacak. Baş başlığını, ayakta ayaklığını bilecek. Bilmesi lazım. Hazreti Muhammed, ‘Bir yola çıktığınızda iki kişi de olsanız üç kişi de olsanız birini baş seçin.' 80 milyonluk bir ülkenin başı nasıl olmaz. Beğenmedi mi bir dahaki seçimde millet yine başka birini başkan seçer. Dayatmayla olmaz. Bu millete hep dayattılar hep zulüm ettiler