Erdoğan: Millet düşmanlığı yaptığınız günler artık sona ermiştir

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Gazete köşelerini tutmuş, ekranlara ipotek koymuş, kültür ve sanat dünyasını esir almış düşmanlara sessiz kalmayacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Bayburt'ta il kongresi toplantısı öncesinde dışarıdaki vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "İnşallah 2020'ye kadar Gümüşhane ve Bayburt illerimize hizmet verecek olan havaalanımızı bitireceğiz. Bu havaalanımızla birlikte artık Gümüşhane'nin, Bayburt'un uzun yol sıkıntısı aşılmış olacak" diye konuştu. 

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"2020'ye kadar Gümüşhane ve Bayburt'a hizmet verecek olan havaalanımızı bitireceğiz. Havaalanımızla birlikte artık Gümüşhane'nin, Bayburt'un uzun yol sıkıntısı aşılmış olacak. Gümüşhane ve Bayburt'a kapalı spor salonlarının da talimatını verdim. Bu salonlarımız da 3 bin ila 4 bin kişiyi rahatlıkla alabilecek salonlarımız olacak. İçeride kongreyi hızlandıralım çünkü bugüne 2 ilimizin kongresini planladık. Bayburt'tan Gümüşhane'ye geçip, il kongresini de yapacağız. 

Bayburt işini iyi biliyor. Siyasette Bayburt, referandumda da Cumhurbaşkanlığında da bir numara. Bayburt bizi sevdi, biz de Bayburt'u sevdik. İnşallah 2019'da da Bayburt bu kararlılığını yine gösterecek ben buna inanıyorum.  Kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Hiçbir yeri boş bırakmayacağız değil mi? Allah sizlerden razı olsun."

'DÜŞMANLARA SESSİZ KALMAYACAĞIZ'

Erdoğan konuşmasında şunları söyledi:

"Türkiye’de cumhuriyetimizin ortak değerleri adına, demokrasi millet düşmanlığı yaptığınız günler artık sona ermiştir. Gazete köşelerini tutmuş, televizyon ekranlarına ipotek koymuş, kültür ve sanat dünyasını esir almış bir avuç millet düşmanının ülkemizin ortak değerlerini sömürmesine sessiz kalmayacağız. Türkiye ne 1400 yıllık değerlerinden ne de Cumhuriyet kazanımlarından asla geri adım atmayacaktır."

NATO AÇIKLAMASI

NATO tatbikatıyla ilgili Erdoğan'ın sözleri:

"Bütün bunlar olurken bazıları sanıyordu ki sorun Tayyip Erdoğan'dır. Sorun AK Parti'dir. AK Parti bunların planlarını, oyunlarını bozdu. Hem Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü hem de şahsımı hedef tahtasına yerleştirdiler. Bir skandala imza attılar. Mesele şahıs meselesi, parti meselesi değildir, hedef Türkiye'dir, biz her şeye hazırlıklıyız."