Erdoğan, gerici, mezhepçi ve faşist 'AK Troll'ün nikah şahitliğini yaptı!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Twitter'dan Kürtlere ve Alevilere yönelih tehdit ve küfür dolu mesajlar paylaşan "Ak Troll"lernden Taha Ün’ün nikah şahitliğini yaptı.

Alevilere küfür eden ve Kürtlere satır fotoğrafı gönderen "AK Troll"lerden Taha Ün’ün nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yaptı.

Taha Ün ve Cumhurbaşkanı’nın eşi Emine Erdoğan’ın özel kalem müdiresi Sema Silkin’in nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Beylerbeyi Sarayı’ndaki törende çiftin şahitliklerini, Tayyip ve Emine Erdoğan’ın yanısıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ile İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım yaptı.

SATIR FOTOĞRAFI
Ün son olarak, "PKKlılar ile sağlıklı ve sürdürülebilir iletişim kurmayı başarabilen tek nesne hey gidi 90lar : )" ifadesiyle birlikte satır fotoğrafı paylaşarak 90'liı yıllardaki faili meçhullerle, yargısız infazlarla özlemini dile getirmişti.

Bu tweet, Şırnak’ın İdil ilçesi Kozluca köyünde seçim çalışması yürütmek isteyen HDP’lilerle buna engel olmak isteyen Hüda-Par’lılar arasında yaşanan ve iki Hüda-Par’lının hayatını kaybettiği çatışma sonrasında atılmıştı. 

Berkin Elvan soruşturmasının savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın Çağlayan Adliyesi’nde iki DHKC’li tarafından rehin alınmasının ardından, takipçilerine “Din düşmanı, vatan, bayrak ezan düşmanı soysuzların kafasını bir daha kalkmamak üzere ezmek hepimizin boynumuzun borcu. Peki kim bunlar? Bunlar İstanbul’un beş mahallesine çöreklenmiş bir avuç pislik. Bunlar ezilmesi gereken bir böcek” mesajını paylaşan Ün, bu sözleriyle Alevileri hedef almıştı.

Mezhepçi yaklaşımını gizleme gereği duymayan Taha Ün, Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyonun Yemen’deki Şii Husi hedeflerine yönelik saldırılarını, "Sünni olsun çamurdan olsun" tweet’iyle desteklemişti.