Burger King'de dayak yiyen çocuğun babası, parayı müdürün yüzüne fırlattı

Suriyeli H., Burger King işletme müdürünün burnuna yumruk ve yüzüne tokat attığını, ayaklarını ise tekmelediğini söyledi...

İstanbul Şirinevler'deki Burger King'de işletme müdürü tarafından müşteriden artan patatesleri topladığı için dayak yiyen Halil, Milliyet gazetesinden Seray Yalçın'a konuştu.

Türkiye ’ye gelen binlerce Suriyeliden biri olan H., gün boyu sokaklarda dilenerek karnını doyurmaya çalışıyor. Ailesiyle Halep’ten Yenibosna’ya gelen ve burada yaşayan H.’nin 28 yaşındaki annesi konfeksiyon işinde çalışırken, 33 yaşındaki babası ise sokakta karton topluyor. Küçük çocuk, 13 ve 10 yaşındaki 2 kardeşiyle bütün gün İstanbul sokaklarında dolaşarak vatandaşlardan yemek ve para istediğini anlattı.

Olayın olduğu gün patatesleri aç olduğu için almak istediğini söyleyen Halil, kendisine şiddet uygulayan müdürün burnuna yumruk ve yüzüne tokat attığını, ayaklarını ise tekmelediğini anlattı. Ayrıca iddiaya göre, Burger King şubesi müdürü, H.’nin şiddet görmesinin ardından babasına 100 lira vermek istedi ancak baba parayı kabul etmeyerek müdürün yüzüne fırlattı.

Burger King'de müşteriden artan patatesleri alan çocuğa dayak!

Çocuğu döven Burger King'in sahibi AKP meclis üyesi çıktı