Bu mesaj su şişesinin kapağından çıktı: Yardım edin, fabrikada mahsur kaldım

Pepsi’ye ait vitamin katkılı bir su markasının şişelerinin kapağından çıkan mesajı bulanlar telaşlandı. Yardım mesajının şirketin ‘halkla ilişkiler’ kampanyasının ürünü olduğu anlaşıldı.

Dış Haberler

SoBe adlı vitamin ve aroma katkılı su şişelerinin kapağını açan tüketiciler telaşlandı. Çünkü kapağın altında, “Yardım edin. SoBe fabrikasında mahsur kaldım” yazıyordu.

Yazıyı gören birçok insan sosyal medya hesaplarından kapakların fotoğraflarını paylaşarak, endişeli olduklarına ilişkin mesajlar yazdı.

 

MEĞER ‘HALKLA İLİŞKİLER’ ÇALIŞMASIYMIŞ!

PepsiCo.’nun sahibi olduğu SoBe’den bir süre sonra bir açıklama geldi. Sürekli olarak kapakların altında çeşitli mesajlar basan şirket, bu sefer kantarın topuzunu kaçırdığını kabul ettiği açıklamada, “selamlar, kapak sloganımız sizleri endişelendirdiği için üzgünüz, niyetimiz kesinlikle bu değildi. Yazılanların SoBe içeceklerini tüketirken, sizleri gülümsetmesini ya da birazcık düşündürmesini amaçlıyoruz” dedi.

Şirket, “fabrikada sıkıştım” yazılı kapakların artık üretilmeyeceğini açıkladı. Ancak şirketin piyasaya sürülen ürünleri geri çekmeye niyeti bulunmuyor.