Berat Albayrak'ın maillerinden Alev Alatlı çıktı

Wikileaks, Enerji Bakanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'a ait e-postaları yayımladı. Yüzlerce ilginç mailin yer aldığı yazışmalarda, Erdoğan'a methiyeler sıralayan Alev Alatlı'yla ilgili yazışmalar da çıktı.

Daha önce Redhack tarafından da bir kısmı yayınlanan Berat Albayrak e-postalarına ilişkin Wikileaks de önemli bir paylaşımda bulundu.

Wikileaks, Berat Albayrak e-postalarını arama motoru ile birlikte yayımladı.

Halil Danışmaz tarafından Berat ve Serhat Albayrak'a yollanan bir mailde, AKP destekçiliğiyle ön plana çıkan Alev Alatlı'nın bir yazısı gönderilirken, Alatlı için "Bence Sabah olarak bu kadına el atın, hem bizim camia için ciddi bir kazanç hem de Sabah'ın entellektuel seviyesini yukari çekmek için ciddi bir şans" ifadelerini kullanıyor: 

From:[email protected] To: [email protected], [email protected]  Date: 2011-06-29 14:18 Subject: Cok onemli..

Enfes bi yazi, gezerken buldum... ayrica cok onemli bir konu: Alev Alatli suanda hicbiryerde yazmiyor. Bu kadinin entellektuel seviyesi inanilmaz derecede. Serhat abim, bence Sabah olarak bu kadina el atin, hem bizim camia icin ciddi bir kazanc hemde Sabah in entellektuel seviyesini yukari cekmek icin ciddi bir sans. Eger istersen benim kendisine ulasacak bir kanalim var, sen sicak bakarsan senin adina ilk yoklamayi cekerim.

Muhabbetle,