Barlas ve Küçük: Biz söylüyoruz Erdoğan yapıyor

Cemil Barlas Türkiye'nin dış politikası hakkında "Erdoğan ne derse o oluyor Türkiye adına. Biz söylüyoruz ama ona, kendi kafasına göre yapmıyor" dedi.

Cemil Barlas, ve Cem Küçük Türkiye'nin dış politikası hakkında ilginç açıklamalar yaptı. Cem Küçük 'Dış politikayı artık Tayyip Bey yönetiyor. O kesin artık. O tamam artık. Binali Bey ancak Azerbaycan'a gidecek' dedi.

Cemil Barlas, Erdoğan'ın "NATO gibi şeylere çok bakmıyoruz. Gerçek bir sonuç çıktığını ben o toplantılardan açıkçası görmedim.' dedi. Cem küçük ise Cemil Barlas'ın sözlerini doğrular nitelikte 'O bitti artık, dış politikayı artık Tayyip Bey yönetiyor. O kesin artık. O tamam artık. Binali Bey ancak Azerbaycan'a gidecek Kıbrıs'a gidecek.' dedi. 

ABC gazetesinde yer alan habere göre, Cemil Barlas dış politika hakkında şöyle devam etti. 'Türkiye'yi Tayyip Erdoğan' yönetiyor sen de (Can Ataklı) alış buna bir sorun yok. Türkiye'yi Tayyip Erdoğan temsil ediyor. O ne derse o oluyor Türkiye adına. Biz söylüyoruz ama ona, kendi kafasına göre yapmıyor.'