Bahçeli: Türkiye uzaya mekik gönderdi de parlamenter sistem mi engel oldu?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında, "Türkiye uzaya mekik gönderdi de parlamenter sistem mi engel oldu?" dedi. Bahçeli, "Bizim AKP hükümetine desteğimiz terörle mücadeleyle sınırlıdır, partili cumhurbaşkanlığına vereceğimiz desteğimiz yoktur" diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında, "Türkiye uzaya mekik gönderdi de parlamenter sistem mi engel oldu?" dedi. 

Bahçeli, "Bizim AKP hükümetine desteğimiz terörle mücadeleyle sınırlıdır" diye konuştu. 

"PARTİLİ CUMHURBAŞKANLIĞINA VERECEĞİMİZ DESTEK YOKTUR"

Bahçeli şunları söyledi:

"Ülkemizin sorunları mutlaka demokratik yollarla aşılmalıdır. Bizler bu topraklar üzerinde yüzyıllardır yaşan bir toplumun evlatlarıyız.Cepheleşmenin ülkemize zarar vereceğini düşünerek kutuplaşmanın son bulmasını istiyoruz. Şimdi bizden başkanlık konusunda bir adım bekleniyor. MHP sistem tartışmalarının çok ciddi badirelere yol açacağını görmektedir. Türkiye'nin huzura kavuşmasının tek yolu başkanlık mıdır? Türkiye çağ atlayacaksa bunun anahtarı başkanlık sistemi midir? Bizim AK Parti'ye vereceğimiz destek terörle mücadele ile sınırlıdır. Partili Cumhurbaşkanlığına vereceğimiz destek yoktur."