Ayşegül Terzi: Kendimi hapse atılmış hissediyorum, o adamsa sokakta

Şort giydiği için otobüste saldırıya uğrayan Ayşegül Terzi, saldırganın tahliye edilmesine "Kendimi hapse atılmış hissediyorum. O adamsa sokakta" sözleriyle tepki gösterdi.

Ayşegül Terzi'ye otobüste saldıran ve ilk duruşmada tahliye edilen Abdullah Çakıroğlu, sokakta özgürce dolaşırken, Terzi duruma tepkili.

Posta'dan Işıl Cinmen'e konuşan Ayşegül Terzi, şunları söyledi:

''Evden çıkamıyorum. Çıkarsam da babamla çıkıyorum. Kendimi hapse atılmış hissediyorum. O adamsa sokakta. Akli dengesinin bozuk olduğuna inanmıyorum. Bozuksa yeri hastane. Aklı yerindeyse de yeri hapishane.

Tüm kadınlara sesleniyorum: Çok korkun! Çünkü bir otobüs dolusu insanın önünde beni öldürmeye kalkan saldırgan aramızda. O tekmeyi siz de yiyebilirsiniz.  Bu olay öncesi güçlü bir kızdım. Şimdi kendimi güçsüz ve silik hissediyorum. O tekmeyi öldürmek üzere boynuma attı. Sonra 'Neden ölmedi bu be!' dedi. Şehir değiştireceğim. O dışarıda olduğu sürece ben bu şehirde huzur bulamam. Başbakan, o adamın bana vurmasını onaylamadığını 'mırıldansaydı' diyerek dile getirdi. Mırıldanarak bana ne demesi gerekiyordu? Mırıldanmak da şiddettir.