'Aynı sözü AKP’li bir kadın milletvekili için söyleyebilir mi?' sorusuna Ali Ağaoğlu'ndan yanıt

BBC'ye verdiği röportajda kameraya takılan çantalar için "Çantalar değil kullananlar benim malım" diyen Ali Ağaoğlu, bu sözlere dava açan CHP'li kadın vekile "O davayı açan kadın, benim evime gelsin" demişti. Ağaoğlu, aynı sözleri bir AKP'li kadın vekile de söyleyebileceğini ileri sürdü. 17 Aralık'ta yolsuzluktan gözaltına alınan Ağaoğlu, AKP iktidarında…

"Çantalar değil kullananlar benim malım" dediği için hakkında dava açan CHP'li vekil Tur Yıldız Biçer'e "O kadın benim evime gelsin" diyen Ali Ağaoğlu, çirkinlikte sınır tanımıyor.

Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu, "CHP Milletvekili Tur Yıldız Biçer’e, 'O davayı açan kadın, benim evime gelsin' dediği için Ali Ağaoğlu’nu eleştirmiştim dün... 'Aynı sözü AKP’li bir kadın milletvekili için söyleyebilir mi' diye sormuştum" derken, Ali Ağaoğlu'nun kendisini aradığını ve AKP'li vekile de aynı sözleri söyleyebileceğini ileri sürdü.

Yazının ilgili bölümü şöyle:

Bu yazım üzerine dün sabah aradı Ali Ağaoğlu...
“Ben inandığım her şeyi herkese karşı söylerim” dedikten sonra, “Geçen hafta Uludağ’da basınla yaptığı toplantıda AK Partili Bakan için de neler söyledim. 
Orman Bakanı’nı eleştirdim. İnandığım şeyi değil AKP’li milletvekili, bakana bile söylerim. Beni tanırsın” dedi...
Bu arada referandumla ilgili iddiaya girdiği kişi sayısı 26’ya ulaşmış...
Ağaoğlu referandumda yüzde 65 evet çıkacak diyor, çıkmazsa iddiaya girdiği 26 kişiye iç çamaşırından çorabına kadar Tom Ford marka takım elbise alacak.
Tom Ford’da bir takım elbise 4-5 bin euro civarı... 
Kaba bir hesapla iddiayı kaybederse 550 bin lira çıkacak Ali Ağaoğlu’nun cebinden.
İddiayı kazanması durumunda da gardırobunu 26 takım elbiseyle yenilemiş olacak...