Ankara'da halk otobüsünde cinsel saldırı

Ankara Etimesgut’ta özel halk otobüsü şoförü, otobüse binen bir kadına cinsel saldırıda bulundu.

Ankara Etimesgut’ta, Azerbaycan ve Türk vatandaşı bir kadın, bindiği özel halk otobüsünün şoförü tarafından aracın içinde cinsel saldırıya uğradı.

Hürriyet'ten İsmail Saymaz'ın haberine göre, 37 yaşındaki iki çocuk annesinin şikâyetinin ardından savcılığa çağrılan şoför İbrahim T., mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay 4 Ocak gecesi saat 23.30’da, Ankara’nın Etimesgut ilçesinde gerçekleşti. Özel bir okulda İngilizce öğretmeni olarak çalışan kadın, Atilla Eşer Caddesi’ndeki GİMSA AVM önünde ‘530’ hat numaralı özel halk otobüsüne bindi. 

SALDIRGAN, KADINI ÖLDÜRMEKLE TEHDİT ETTİ

37 yaşındaki kadın, inmek istediği noktada kapıyı açmayan şoförden, “Seni dönünce indireceğim” yanıtını aldı. Otobüsü boş araziye çeken özel halk otobüsü şoförü, kadına saldırdı.

​Saldırgan, ‘Polise veya birine söylersen seni bulurum, tecavüz ederim, boğazını keserim’ diyerek kadını tehdit etti.

Cinsel saldırının ardından kadının yüzüğünü de zorla alan şoför İbrahim T., mağdurun şikayetinin ardından “cinsel istismar ve gasp” iddiasıyla Sincan Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi.

T., ifadesinde, ‘Seni seviyorum’ dediği için zorla tecavüz ettim... Bana polise gitmeyeceğini söyledi. Ben de tecavüz ettiğim yerde otobüsten indirdim” dedi.