Al sana 'Yeni Türkiye': Karaman'dan sonra Nazilli ve Susurluk'ta tecavüz!

Karaman’da infial yaratan ve öğretmenin tutuklanmasıyla sonuçlanan cinsel saldırı iddiasının üzerinden kısa süre geçtikten sonra Nazilli ve Susurluk'tan da tecavüz haberleri geldi. Nazilli'de bir ortaokulda görevli hizmetli 6 kız öğrenciye cinsel istismarda bulundu. Sususrluk'ta ise 17 yaşındaki lise öğrencisine 19 kişi tecavüz edip videoya kaydetti.

Aydın'ın Nazilli İlçesi'ne 23 kilometre uzaklıktaki kırsal Derebaşı Mahallesi’ndeki Çaylı Ortaokulu’nda hizmetli M.Ş.’nin 6 kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu öne sürüldü.

Habertürk'te yer alan habere göre, öğrencilerin durumu anlattığı rehber öğretmen, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü bilgilendirdi. Hakkında idari soruşturma başlatılan M.Ş.’ye görevden el çektirildi. Hakkında yapılan suç duyurusunun ardından gözaltına alınan evli ve bir çocuk babası hizmetli M.Ş. tutuklandı. 

19 KİŞİ LİSE ÖĞRENCİSİNE TECAVÜZ ETTİ!

Öte yandan, yerel Eylül Gazetesi'nde yer alan habere göre, Balıkesir'in Susurluk İlçesi'nde 17 yaşındaki lise öğrencisine 20’ye yakın kişi tecavüz etti. Tecavüzcülerin bu durumu videoya kaydettikleri öğrenildi. Susurluk Emniyet Müdürlüğü'nün başlattığı çalışmalarda tecavüz olayına karıştığı iddia edilen 17 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgisi olduğu düşünülen 2 kişinin de aranmasına devam ediliyor. Tecavüze maruz kalan 17 yaşındaki Y.B’nin Susurluk’ta lise öğrencisi olduğu öğrenildi.