AKP Sözcüsü Ünal partisindeki operasyonları böyle savundu

AKP Sözcüsü Mahir Ünal, "efsinize, ruhunuza, vicdanınıza sorun yola çıkarken o günkü aşkınızı, heyecanınızı hissetmiyorsanız, öncelikleriniz değişmişse, vatan, bayrak, devletin bekası söz konusu olduğunda sağına ve soluna bakınmadan ben varım, sorumlu olan benim diyemiyorsanız işte metal yorgunusunuz" açıklamasında bulundu.

AKP Sözcüsü Mahir Ünal, partisinde yaşanan krizi, Erdoğan'ın "metal yorgunluğu sözlerine bağladı. 

AKP'nin ilçe kongreleri için Antalya'ya gelen AKP Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Mahir Ünal, ilk olarak Aksu İlçe Teşkilatı'nın 4'üncü olağan kongresine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'metal yorgunluğu' sözlerine değinen Mahir Ünal, şöyle konuştu:

“Cumhurbaşkanımız diyor ya metal yorgunluğu, sakın ola ki metal yorgunluğunu üstünüze alınmayın. Cumhurbaşkanımızın söylediği şeyi iyi anlamak lazım, metal yorgunluğu nedir? Gönül ve nefsinize sorun, eğer ilk günkü aşkınızı, önceliklerinizi kaybettiyseniz, bu ruhla, inançla ve heyecanla hareket etmiyorsanız, öncelikleriniz değişmişse, o zaman deyin ki bir dakika bende metal yorgunluğu var.

Cumhurbaşkanımızın kastettiği budur. Nefsinize, ruhunuza, vicdanınıza sorun yola çıkarken o günkü aşkınızı, heyecanınızı hissetmiyorsanız, öncelikleriniz değişmişse, vatan, bayrak, devletin bekası söz konusu olduğunda sağına ve soluna bakınmadan ben varım, sorumlu olan benim diyemiyorsanız işte metal yorgunusunuz. Cumhurbaşkanımız işte bu istikamet üzerine bütün teşkilatlarını uyarıyor. Nefsinizi gözden geçirin, bir durum muhasebesi yapın diyor. Çünkü biz daha yeni başlıyoruz. Biz ikinci atılım döneminde Türkiye'yi 2023'e, 2053'e taşıyacak olanlarız."