500T farkındalığı: Tuzlaspor oyuncuları Fenerbahçe deplasmanı için akbil bastı

2. Lig ekibi Tuzlaspor, Türkiye Kupası'nda bu akşam oynayacağı Fenerbahçe maçı için Kadıköy'e 500T hatlı otobüs ile gitti.

2. Lig ekibi Tuzlaspor, Türkiye Kupası'nda bu akşam oynayacağı Fenerbahçe maçı için Kadıköy'e 500T hatlı otobüs ile gitme kararı almıştı. Futbolcular, teknik heyet ve yöneticileri taşıyacak otobüs Tuzlaspor Tesisleri'nden, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'ne doğru 18.15 gibi hareket etti. Takım futbolcuları otobüse binerken akbil kullandı.

En uzun hat olarak bilinen ve "efsane" diye anılan hattın otobüslerinden biri ile Fenerbahçe maçına giden Tuzlaspor'u çok sayıda basın mensubu takip etti. Normal hat seferinde olduğu gibi hınca hıç dolu olan otobüste takım kafilesi kadar da gazeteci yer aldı.

Tuzlaspor Kulüp Başkanı Ahmet Çabuk otobüsün hareketinden önce yaptığı açıklamada; "Amacımız sıkıntı çeken kulüplere dikkat çekmek, alt liglerin hallerini dile getirmekti. 500T yıllardır hayatımızın bir parçası. Maça giderken bu hatla gidelim dedik, farkındalık oluşturalım dedik. Futbol kulüplerinin içinde olduğu ekonomik zorluğa, ligler arasındakiekonomik  gelir gider farkına dikkat çekmek için bu proje geldi aklımıza. Bunun için böyle bir yola çıkmış olduk. Bunu gerçekleştirdik, inşallah amacımıza ulaşırız" şeklinde konuştu.

Tuzlaspor Başkanı Ahmet Çabuk, oyuncuların zaten akbillerinin olduğunu belirtti.