14 yaşındaki hamile sevgilisini yakarak öldürdü!

Arjantin'de Özgecan Aslan cinayetini hatırlatan vahşi bir cinayet gerçekleşti. 8 haftalık hamile olan 14 yaşındaki Chiara Paez, erkek arkadaşı tarafından yakılarak öldürüldü.

Milliyet'te yer alan habere göre 14 yaşındaki Chiara Paez, Arjantin'in kuzeydoğusunda Rufino kentinde yaşıyordu. Mayıs ayının başlarında kaybolan Chiara için sosyal medya aracılığı ile her yerde ilanlar paylaşıldı. Erkek arkadaşı Manuel Mansilla da dahil olmak üzere pek çok kişi Chiara'yı aramaya koyuldu.

Aramalar devam ederken 3 gün sonra, erkek arkadaşının ailesi ile yaşadığı evin bahçesinde, verandanın altında genç kızın cesedi bulundu.  Yapılan otopsi sonucu, genç kızın 8 haftalık hamile olduğu ve canlı canlı yakıldığı ortaya çıktı. Genç kızın erkek arkadaşı, cinayeti işlediğini itiraf etti.

Genç kızın cesedinde, düşük ilacının izlerine rastlandı. Marsilla'nın aynı zamanda genç kızı kürtaja zorladığı da anlaşıldı. Chiara’nın hamile olduğunu ve çocuğunu doğurmayı düşündüğünü annesi ve teyzesine söylediği belirtilmişti. Ancak savcılar Manuel’in de Chiara’nın hamile olduğunu öğrendiği ve cinayeti tetikleyen sebebin de bu olduğunu düşünüyor. Bütün bulgular, Chiara'nın hamilelikle ilgili yaşanan tartışma sonrasında öldürüldüğünü gösteriyor.