Spor Emek-Sen'den 1 Eylül açıklaması

Devrimci Spor Emekçileri Sendikası 1 Eylül Dünya Barış Günü'nü kutlayan bir açıklama yayınladı. Açıklamada işgalcilerin her zaman kaybedeceğini belirten Spor Emek-Sen, savaş çığırtkanlığı yapan spor alanındaki kişi ve kurumlarla mücadeleye devam edeceğini vurguladı.

(soL - Haber Merkezi) Devrimci Spor Emekçileri Sendikası Spor Emek-Sen 1 Eylül Dünya Barış Günü'nü yayınladığı bir açıklama ile kutladı.

Açıklamanın tam metni şu şekilde:

SPOR BARIŞTIR!

Ülkemiz Barış Günü'ne savaş çığırtkanlarının yalanları, hileleri eşliğinde girmektedir.Ülkemiz gençleri emperyalizm ve AKP eliyle zorla savaşa sokulmaya çalışılmakta, dost ve kardeş Suriye halkına kurşun sıkılması için olağanüstü bir kampanya düzenlenmektedir.

Devrimci Spor Emekçileri Sendikası olarak Suriye halkına karşı yapılacak her türlü müdahalenin karşısında olduğumuzu bildirir, işgalcilerin her zaman kaybedeceği gerçeğini bir kez daha hatırlatmak isteriz.Şu iyi bilinmelidir ki Devrimci Spor Emekçileri Sendikası, savaş çığırtkanlığı yapan spor alanındaki kurumlar ve kişiler ile her platformda mücadele edecektir.

Sporun 'Barış' ilkesinden hareketle, tavrını barıştan yana koyan tüm spor emekçilerinin, taraftarların, sporseverlerin Dünya Barış Günü'nü kutlarız.

Saygılarımızla