Şenol Güneş: Hayvanların yapmayacağı şeyleri yapıyorlar

Şenol Güneş, Ankara saldırısıyla ilgili "Hayvanların yapmayacağı şeyleri yapıyorlar, insanlıktan nasibi almamışlar" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, dün akşam takımının Mersin İdmanyurdu'yla yaptığı karşılaşma sonrası Ankara saldırısıyla ilgili açıklamada bulundu.

Güneş, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında sözlerine Ankara'daki saldırıyla ilgili başladı. Açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

"Maalesef yeni bir acı yaşandı. Ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Türkiye'nin başı sağ olsun. Aslında insanlığın öldüğü bir günü yaşıyoruz. Bunu yapanların insan olması mümkün değil. Hayvanların yapmayacağı şeyleri yapıyorlar, insanlıktan nasibi almamışlar, propoganda olarak bunu yapıyor. Bunun ne devletle ne de hükümetle alakası yok. Türkiye üzerine oynanan oyunlarda sadece devlete ve hükümete iş düşmüyor. Etrafımızda böyle kötü niyetli olanlar varsa, bizim de yok etmek için katkımızın olması gerekiyor.Tüm Türkiye'nin başı sağolsun."