Polat hiç pişman değilmiş

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Türk Telekom Arena Stadı'nın açılışında gerçekleştirilen protestoya ilişkin yaptığı açıklamalar nedeniyle pişman olmadığını, söylediklerinin arkasında durduğunu söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Lig TV'de yaptığı açıklamalarda Türk Telekom Arena'nın açılışında yaşananların ardından yaptıkları ve söylediklerinden pişmanlık duymadığını belirtti.

Polat, ''Keşke Başbakan davet edilmeseydi'' şeklinde bir pişmanlığı olup olmadığı sorusuna ''Hayır, yaptıklarımdan, söylediklerimin hiçbirinden pişmanlık duymuyorum" yanıtını verdi.

Polat açılışın ardından yaptığı basın toplantısında provokatörler yerine protestocular ifadesini stres nedeniyle kullandığını ancak bu ifadeyi daha sonra düzelttiğini söyledi: "Sadece yoğunluktan, yorgunluktan, stresten, basın toplantısında provokatörler kelimesi yerine protestocular diye ifade etmiştim, onu da internette düzelttim."

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, "Sayın Başbakanımızı davet etmekten de büyük gurur duydum. Bu stadın ortaya çıkmasından da büyük mutluluk ve gurur duydum'' dedi.

Polat Galatasaray camiasında istifa etmesi yönündeki değerlendirmeler için ise ''Bireysel olarak görüşler tabii ki var. Ama bunun yeri genel kuruldur. Galatasaray Genel Kurulu nasıl hareket ederse düşünceleri ne doğrultudaysa biz o doğrultuda hareket ederiz. Çünkü Galatasaray'ın sahibi, patronu genel kuruldur'' ifadesini kullandı.
(soL-Haber Merkezi)