Konya'dan '900 liralık bilet' açıklaması

Atiker Konyaspor Basın Sözcüsü Erhan Gökmen "Açıklanan bilet fiyatları, Konya taraftarına ve Konya şehrine yapılan haksızlığa tepki niteliğindedir" dedi.

Trabzonspor maçı için misafir takım seyirci bileti fiyatını 900 lira olarak belirleyen Atiker Konyaspor'un basın sözcüsü Erhan Gökmen, kulübe ve taraftarlarına yapılan haksızlığa tepki olarak fiyatı yüksek tuttuklarını iddia etti.

Gökmen, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK), Atiker Konyaspor-Antalyaspor maçında yaşanan olaylarla ilgili verdiği cezalar ve TFF Tahkim Kurulunun bu cezaları onamasının, vicdanları yaraladığını vurguladı.

Atiker Konyaspor camiasının cezayı hak etmediğini belirten Gökmen, "Açıklanan bilet fiyatları, Antalyaspor maçında tribünlerde yer almadığı halde Trabzonspor maçını izlemesi engellenen 11 bin kombine sahibine, milli takımı yeniden ayağa kaldırmış olan Konya taraftarına ve Konya şehrine yapılan haksızlığa tepki niteliğindedir. Konyaspor ile Trabzonspor'un geçmişten bugüne gelen iyi ilişkileri ve dostluğu tüm spor camiasının malumudur. Trabzonspor camiasının bu konuda bizi anlayışla karşılayacağını ümit ediyoruz." ifadelerini kullandı.