İzmir'in köklü kulübü Altay 3. Lig'e düştü

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup 32. hafta mücadelesinde Kahramanmaraşspor, sahasında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 mağlup etti ve Altay'ın küme düşmesi kesinleşti.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup 32. hafta mücadelesinde Kahramanmaraşspor ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geldi.

Kahramanmaraş 12 Şubat Stadyumu'nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Mustafa Aydın'ın düdük çaldığı karşılaşmada sahadan galibiyet ile ayrılan taraf 2-1'lik skor ile Kahramanmaraşspor oldu.

Alınan bu sonucun ardından Kahramanmaraşspor, puanını 34'e yükseltirken; Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ise 44 puanda kaldı. Ligde önümüzdeki hafta Kahramanmaraşspor, deplasman Düzyurtspor ile karşılaşacak. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ise sahasında İnegölspor'u konuk edecek. 

Öte yandan ligin son sırasında bulunan Altay, Kahramanmaraşspor'un Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığı sürpriz galibiyet ile bitime 2 hafta kala rakibinin 7 puan gerisinde kaldı ve 3. Lig'e düştü.