İsmail Kartal: Artık otobüsün içinde bile saklanıyoruz

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Bursaspor'u 2-1 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, kendilerine yönelik tepkiler için, "Otobüsün içinde bile saklanıyoruz, acaba bir şey mi olacak, taş mı gelecek diye. İnşallah bunlar son olur" dedi.

Fenerbahçe otobüsünün dün Bursaspor maçı öncesi de saldırıya uğraması sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan açıklamalar geldi.

Kartal, "Rize dönüşünde yaşadıklarımız bugün de stada gelirken istemediğimiz şeyler oldu. Bütün Bursalılar stadı doldurmuş çok güzel bir ambians vardı. Keşke bütün statlar böyle dolsa ama anlamadığım birşey var biz de bu ülkenin takımıyız. Her gittiğimiz yerde bizim gibi tepki alan başka takım var mı merak ediyorum. Bizim dışımızda hiçbiri İstanbul takımı böyle bir şeyler karşılaşmıyor. Bu nasıl sonlanacak ben bile bilmiyorum. Rahatsız oluyoruz. Otobüsün içinde bile saklanıyoruz, acaba birşey mi olacak, taş mı gelecek diye. İnşallah bunlar son olur" ifadelerini kullandı.