Fenerbahçe ve Galatasaray Kadın Voleybol takımı, fair play ödülüne aday gösterildi

Vestel Venüs Sultanlar Ligi Şampiyonluk Serisi’nde, Fenerbahçe ve Galatasaray Kadın Voleybol takımı fair play ödülüne aday gösterildi.

Vestel Venüs Sultanlar Ligi Şampiyonluk Serisi’nde Fenerbahçe, Galatasaray'ı geçerek şampiyon olmuştu. İki takım birlikte çektirdiği fotoğrafla fair play ödülüne aday gösterildi.

Hürriyet'in haberine göre Fenerbahçe Kaptanı Eda Erdem Dündar "Hepimiz zaten dışarıda arkadaşız. Bu fotoğrafın anlamı ebedi dostluktur. Kardeşliği anlatan bu karenin diğer tüm branşlara da yansımasını gönülden dilerim" ifadesini kullandı. Galatasaray Kaptanı Nihan Güneyligil, fotoğrafa ilişkin olarak, "Fenerbahçe formasını 4 yıl giymiş biri olarak böyle bir dostluk karesinin içinde bulunmak benim için daha da anlamlı. Ne mutlu ki bu fotoğrafın bir parçasıyım" dedi. 

Fenerbahçeli Ezgi Dilik ise, “Biz ezeli rekabetin hiç unutulmayacak dostluğunun fotoğrafını çektirdik. Bu fotoğraf, kardeşliğin fotoğrafıdır. Gönlümüz tüm derbi mücadelelerinin voleyboldaki gibi sahada savaşarak, saha dışında ise dostça geçmesinden yana.” diye konuştu.