Fenerbahçe kongre üyeleri, Erdoğan'ı atmaya çalışıyor

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde 250 kongre üyesi, kendisi de bir kongre üyesi olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı kulüpten ihraç etmek için imza topladı.

Şike soruşturması kapsamında başı en çok ağrıyan kulüplerin başında gelen Fenerbahçe'de 250 kongre üyesinin, Başbakan Erdoğan'ı kulüp üyeliğinden atmak için imza topladığı iddia edildi.

Basına yansıyan haberlere göre Erdoğan'ın Fenerbahçe Kulübü kongre üyeliğinden ihracı için şimdiden 250 imza toplandı. Fenerbahçe taraftarlarının, şike soruşturması sonrasında yaptıkları eylemlerde de AKP ve cemaat karşıtlığı ön plana çıkıyordu. Anlaşıldığı kadarıyla soruşturmanın Fenerbahçe yönetiminde bir değişiklik yapmaya yöneldiğini düşünen bir grup, Erdoğan'a karşı harekete geçti.

Erdoğan, şike soruşturmasının ardından yaptığı açıklamada kendisinin de kongre üyesi olduğunu belirterek, "Türkiye artık her alanda, Ergenekon, Balyoz vb. birçok alanlarda olduğu gibi, bir çok sorunlu alanlarını temizleyerek, önümüzdeki sorun alanlarından arındırılarak, gerçekten halkımızın yönetimine, halkımızın yargısına inandığı, kurumlarına inandığı bir ülke haline gelmelidir" demişti.