Eğitim-Sen voleybol turnuvasında finale doğru

Eğitim Sen Boğaziçi Üniversitesi İşyeri Temsilciliği tarafından düzenlenen ve yaklaşık bir aydır süren voleybol turnuvasının final maçı önümüzdeki Salı günü oynanacak.

Eğitim-Sen Boğaziçi Üniversitesi İşyeri Temsilciliği’nin üniversitede düzenlediği voleybol turnuvasında çok sayıda heyecanlı maç geride kalırken, turnuvada önümüzdeki Salı günü final maçı oynanacak.

Mart ayı sonunda, İşyeri Temsilciliği tarafından oluşturulan Turnuva Düzenleme Komisyonu’nun kuraları çekmesi ile başlayan dostluk, dayanışma ve kardeşlik temalı turnuvaya Boğaziçi Üniversitesi’nin çeşitli fakültelerinde ve birimlerinde çalışan emekçilerin oluşturduğu 11 takım katılıyor.

Eğitim-Sen adıyla bir takımın da katıldığı turnuva ilk önce 2 grupta toplanan takımların yaptığı grup maçları ile başladı. Turnuvada grup maçlarının ardından dün ilk yarı final maçı oynandı. Biyomedikal ve Munzur–Hazal takımları arasında geçen heyecanlı maçı Biyomedikal ekibi kazanarak ilk finalist oldu. Bugün de Poyrazlar-Mühendislik takımları arasında gerçekleşecek maçın sonucunda turnuvanın ikinci finalist takımı belli olacak. Bugün üniversitenin Güney Kampüsü’nde bulunan Öğrenci Faliyetleri binasındaki spor salonunda gerçekleşecek maç saat 12:10’da öğle tatili arasında başlayacak.

Turnuvada üçüncülük maçı Pazartesi günü, final maçı ise Salı günü oynanacak. Ayrıca final maçı sonrasında başarılı takımlara ödülleri verilecek ve ardından küçük bir kokteyl gerçekleştirilecek.

(soL - İstanbul)