Eğitim Sen voleybol turnuvasında final yarın

Eğitim Sen Boğaziçi Üniversitesi İşyeri Temsilciliği voleybol turnuvasında final karşılaşması yarın yapılacak. Turnuva da üçüncülüğü bugün yapılan maçta Munzur Hazal takımı kazandı.

Eğitim Sen Boğaziçi Üniversitesi İşyeri Temsilciliği tarafından düzenlenen ve yaklaşık 1 aydır devam eden voleybol turnuvasında yarın final maçı oynanacak.

Eğitim Sen Boğaziçi Üniversitesi İşyeri Temsilciliği’nin düzenlediği Dostluk ve Kardeşlik turnuvasında yarın final maçlarının tamamlanmasının ardından bugün üçüncülük maçı yapıldı. Munzur Hazal–Mühendislik takımları arasında gerçekleşen maçı Munzur Hazal takımı 2-1 yenerek kazandı. Turnuvada üçüncünün belli olmasının ardından yarın final maçı yapılacak. Maç Poyrazlar–Biyomedikal takımları arasında oynanacak.

Boğaziçi Üniversitesi’nde çeşitli fakülteler ve birimlerde çalışan akademik ve idari personelin oluşturduğu takımlar yaklaşık bir aydır devam eden Dostluk ve Kardeşlik turnuvasında mücadele ediyordu. Üniversite emekçileri arasında dayanışma ve kardeşliğin önemine vurgu yapılan turnuvaya 11 takım katılmıştı.

Yarın (Salı) gerçekleşecek final maçı aat 12:10’da başlayacak ve Güney Kampüs’te bulunan Öğrenci Faliyetleri Binası’ndaki spor salonunda gerçekleşecek. Maçın ardında bir kapanış kokteyli gerçekleşecek.

(soL-İstanbul)