Demirören: Terim'le tazminat konusunu konuşacağız

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Milli takımdaki görevine son verilen Fatih Terim'le ilgili "Tazminat konusunda kendisiyle konuşacağız, ona göre bir değerlendirme yapacağız. Kendisiyle karşılıklı olarak konuşacağız" açıklamasında bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, federasyonun görevine son verdiği Fatih Terim'le ilgili açıklamalarda bulundu.

Kamuoyunda gündem olan ve tepkileri üzerine çeken tazminat ücretine ilişkin açıklama yapan Demirören, "Hocamızla yollarımız ayrıldı. Ben kendisine verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyorum.. Önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz. Yönetim kurulunda yapılan konuşmaları değerlendirip bir karar vereceğiz (tazminat). Hocamızla ayrılmamız gerektiğine inandığımız için yönetim kurulu ile birlikte böyle bir karar aldık... Biz hocamızla konuşarak, anlaşarak ayrıldık. Ona ayrılmamız gerektiğini anlatarak ayrıldık. Anlaşarak ayrıldık dediğimiz o zaten. Tazminat konusunda kendisiyle konuşacağız, ona göre bir değerlendirme yapacağız. Kendisiyle karşılıklı olarak konuşacağız" ifadelerini kullandı. 

Demirören ayrıca, "Siyasi olaylarla tribünlerin içine giren var, provokatörler var. Bizim masum taraftarlarımızın bunları engellemesi lazım. Türkiye bir mücadele veriyor. FETO ile kavga ediyoruz. Amaçları huzuru bozmak. Türkyie'de 2 önemli mevzu var. Bir siyaset, iki futbol. Buna medyasıyla her şeyiyle alet olanlar var. Hüsnü Güreli uygulanan cezaların artırılması talebinde bulundu, cezanın ertelemesi olmasın diye bu teklifi yaptı. Sayın Adalet Bakanımız buna olumlu baktı. Her beraber bunun altında kalkacağız.Tabancayla gelen var maça. Baltayla geliyor, siz nereye geliyorsunuz? Şimdi maça gelene kadar, şehirden çıkarken de aramalar başlanacak.Öbür adım da tekrar demir parmaklıkları stada getirmek olur, bu da bizim için çok büyük bir yara olur" açıklamasında bulundu.