Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Çarşı yine sahnede: 'Her yer Taksim, her yer direniş'

Trabzonspor maçı öncesi tribünlerin dilinde yine aynı slogan vardı. Olimpiyat Stadı'nda "Her yer Taksim her yer direniş" ve "Biber gazı oley" sloganları atıldı.

Yayın Tarihi: 19.08.2013 , 01:35 Güncelleme Tarihi: 08.05.2021 , 01:01

(soL -Haber Merkezi) Beşiktaş'ın bu akşam Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Trabzonspor'la oynayacağı karşılaşmaya 40 binin üzerinde Siyah-beyazlı taraftar ilgi gösterdi.

Maç öncesi Beşiktaş taraftarı "Her yer İnönü, her yer Beşiktaş" tezahüratını yaparken, 34. dk'da "Her yer Taksim, her yer direniş" "Biber gazı oley" ve Sık bakalım" sloganları atıldı.

Polis maç öncesi Beşiktaş taraftarının pankartlarını dikkatle incelemişti!

Bu da taraftarın pankart yasağına bulduğu çözüm:

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.