Beşiktaş Konya maçı için TFF'ye resmen başvurdu!

Süper Lig kupasını yeni stadı Vodafone Arena'da kaldırmak isteyen Beşiktaş, ligin son haftasında oynanacak Konyaspor maçının Arena'ya alınması için TFF'ye resmen başvurdu.

Süper Ligin 32. haftasında Başakşehir'in Fenerbahçe'yi 2-1 yenmesinin ardından gözler Beşiktaş'a çevrildi.

Pazar günü Osmanlıspor ile Vodafone Arena'da karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ın "Şampiyonluk kupası Arena'ya gelsin" talebi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından geri çevrilirken; siyah-beyazlı takım bir atak daha yaptı.

Sporx'in haberine göre; Süper Lig'in son haftasında Konyaspor ile ile Torku Arena'da oynanacak maçı İstanbul'a aldırmak için harekete geçen siyah-beyazlı takım, bu konuda Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) "resmi" başvuru yaptı. 

Beşiktaş'ın teklifine olumsuz yönde cevap vermesi beklenen TFF'nin geçen sezonki Çaykur Rizespor - Galatasaray maçını emsal gösterdiği öğrenildi.

Öte yandan Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan da, Beşiktaş'ın "Maçı İstanbul'da oynayalım" teklifine soğuk baktıklarını ifade etti. Beşiktaş'tan bu yönde bir teklif aldıklarını ancak siyah-beyazlı takım ile oynayacakları maçı Konya'da oynamak istediklerini ifade eden Şan, "Beşiktaş ile oynayacağımız maçı taraftarımızın önünde Konya'da oynamak ve sezona o şekilde veda etmek istiyoruz" dedi.