Aziz Yıldırım: Biz Atatürk derken siz neredeydiniz?

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Şimdilerde birileri, adımıza ve adımızla konuşuyorlar. Hayretle ve ibretle izliyoruz. Biz 'bu dava şike davası değildir' derken, asıl hedefin Atatürk Cumhuriyeti olduğunu söylerken neredeydiniz?" dedi.

Haber Merkezi

Fenerbahçe Dergisi'nin Ocak 2015 nüshasında başyazıyı kaleme alan kulüp başkanı Aziz Yıldırım, kendileri Şike Davası'ndan yargılanırken sesini çıkarmayan kimi kişilerin şimdi davayı eleştirir olmasını hayretle izlediklerini yazdı.

Yıldırım, "Biz hep buradaydık" başlıklı yazısında şunları yazdı:

"Haklı ile haksızın, doğru ile yanlışın, zalim ile mazlumun birbirine karıştığı, yara bere içindeki vicdanlarımızla ortak akla ulaşamayan mücadele dolu yıllar yaşadık ve yaşamak zorunda bırakıldık.
Hesaplanamayan karşı duruşumuz ve sorgulanamayan Fenerbahçeliliğimizle buradaydık.
Şimdilerde birileri, adımıza ve adımızla konuşuyorlar. Hayretle ve ibretle seyrediyoruz...
Fenerbahçe ve Fenerbahçeliler linç edilirken alkış tutanların pişmanlık dolu konuşmalarını izliyoruz.
Aziz Yıldırım, 2008’de İBDA-C ve 2009’da DEVRİMCİ KARARGAH örgüt üyeliği ile ilgili alınan dinleme kararıyla, 14 Şubat 2011’de “SİLAHLI SUÇ ÖRGÜTÜ” kisvesi altında dinlenirken ve biz “BU DAVA ŞİKE DAVASI DEĞİLDİR” derken, ses çıkarmayanların şimdilerde hukuka aykırı delil tartışmalarını seyrediyoruz.
Ve hatta...
Bir günlük nezarethane misafirliklerine avazı çıktığı kadar bağıranların, bizler hukuksuz bir şekilde 8 gün oradayken, üstelik ifademiz dahi alınmadan ADRESİMİZ METRİS CEZAEVİ yazılırken, nerede olduklarını düşünüyoruz.
Mesai saatlerinde grand tuvalet göz altıları seyrederken, sabahın 5’inde sırf Cumhuriyet Ormanı’nı yok etmek için, 107 yıllık çınarı silahlı suç örgütü çırasıyla ateşe verenleri hatırlıyor, adliye önlerindeki özgürce politik nutuklarını dinliyoruz; Aziz Yıldırım’ın ismini vermedikleri için hakaret ve tehditle ifadeleri değiştirilmeye çalışılan arkadaşlarımızla...
Yine de hukukun ve adaletin herkes için koşulsuz uygulanmasını bekliyoruz... İbret olsun diye... Yıkmaya çalıştıkları şeyin ne olduğunu görsünler diye...
CUMHURİYETE VE CUMHURİYETİ KURANLARA BAĞLILIĞIMIZI BİR KERE DAHA ANLAYIP SINAMAYA KALKMASINLAR DİYE...
(...)
Şimdilerde hep birlikte yaratılan illegal odakları kınıyorlar.
Hepsi iyi güzel de;
Biz bunları söylerken,
CUMHURİYETİN SON KALESİ FENERBAHÇE DERKEN,
ASIL HEDEFİN, FENERBAHÇELİLERİN SON NEFESİNE KADAR SAHİP ÇIKACAĞI ATATÜRK’ÜN CUMHURİYETİ OLDUĞUNU SÖYLERKEN,
Bu uğurda FENERBAHÇE VE FENERBAHÇELİLER LİNÇ EDİLİRKEN!
ARKAMIZDAN İTİLİRKEN,
Çocuğumuza, eşimize, ya da güvercinlerle dolu gökyüzümüze 1 yıldır hasretken:
NERELERDEYDİNİZ?
Bizi sorarsanız;
BİZ HEP BURADAYDIK...
“DARAĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ FENERBAHÇE” diyerek tüm Fenerbahçelilere bu uğurda mücadele edilecek yeni ve nice yıllar dileklerimle…