Adnan Polat binlerce taraftara tehditler savurdu!

Galatasaray Spor Kulubü Başkanı Adnan Polat, dün gerçekleştirilen stat açılışında Başbakan Erdoğan ve diğer AKP'lilerin protesto edilmesi hakkında "Bunlar Galatasaray taraftarı değil" dedi. Polat, kamera kayıtlarından protestocuları tespit edip stada almayacaklarını da söyledi.

Türk Telekom Arena Stadyumu'nun dün gerçekleştirilen açılış töreninde Başbakan Erdoğan ve diğer AKP'lilerin protesto edilmesi, Galatasaray yöneticilerini korkuttu. AKP'nin bundan sonra kendilerine kaynak ayırmayacağı endişesine kapılan yöneticiler, olağanüstü toplantı yaptı. Toplantı sonrasında Adnan Polat binlerce Galatasaray taraftarına tehditler savurdu.

Polat, "Kendisi haketmediği bir tepkiyle karşılaştı. Bu protestoyu yapanları tespit edip stada almayacağız" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın bunu haketmediğini iddia eden Polat, ''Bazı kendini bilmeyen, Galatasaraylı olduğundan şüphe ettiğimiz, Galatasaray camiasından olduğunu düşünmediğimiz bazı insanlar protesto etti'' dedi.

"Kameralar incelenecek"
Adnan Polat, AKP'lileri protesto eden binlerce kişiyi kamera görüntülerinden tespit edeceklerini belirterek ''Bunlar Galatasaray camiasının içinden olan insanlar değildir. Bunlar milyonlarca Galatasaray taraftarının üyesi değillerdir. Kendilerini Galatasaraylı kabul etmiyoruz. Elimizde 200 stat, 40 polis kamerasının görüntüleri var. İncelemelerini emniyetle birlikte yapacağız ve bu insanları stadımıza sokmayacağız. Burada, ailelerin rahatlıkla gelip, günlerini geçirecekleri bir ortam yaratma isteği içindeyiz. Bozulmasına müsamaha etmeyeceğiz'' dedi.

Korkudan ne yapacaklarını şaşırdılar!
Taraftarlara tehditler savuran Adnan Polat, Başbakan Erdoğan'a da methiyeler düzmeyi ihmal etmedi: ''Sayın Başbakanımız, ilk günden itibaren hep bizimle birlikte oldu. Birebir takip edip, çıkan sorunları anında çözdü, olası problemler için de tedbirler aldırdı. Tüm bürokrasiyi harekete geçirip, açılışa kadar çalışmaları takip etti. En son olarak da dün davetimizi kabul edip buraya teşrif etti. Olayı sadece bir stadyum olarak görmemek lazım. Stat yapımının dışında, çevresine de çok büyük yatırımlar yapıldı. Metro, çevre yolları, bağlantı yolları yapıldı ve yapımları sürüyor. Öngörülenin dışında büyük bir yatırım gerçekleştirildi buraya. Sayın Başbakan hep bizimle birlikte oldu. Kendisine müteşekkiriz. Hem Türk sporuna, hem Galatasaray'a muhteşem bir eser armağan etti.''

(soL - Spor)