Adana Demirspor taraftarı Metin Kurt'u unutmadı

Adana Demirspor tarafta grubu Mavi Şimşekler, bugün oynanan Adana Demirspor - Çaykur Rizespor maçında geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz devrimci spor emekçisi Metin Kurt’u unutmadı.

Adana Demirspor tarafta grubu Mavi Şimşekler, geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz devrimci spor emekçisi Metin Kurt’u unutmadı. Bugün oynanan Adana Demirspor - Çaykur Rizespor maçında “Futbol arsada güzeldir borsada değil! Metin Kurt’u unutmayacağız” pankartı açan Mavi Şimşekler, “Çizgi Metin Ölmedi Kalbimzde yaşıyor” sloganını attı.

Kulüp yönetimine protesto
Öte yandan Adana Demirspor’un son kongresinde usulsüzlük yaparak kongreyi kazandığı öne sürülen yönetim de maçta protesto edildi. “Kongreler sizindir stadlar bizim” pankartı açan Mavi Şimşekler yönetim aleyhine tezahüratları maç sonuna kadar sık sık tekrarladı.

Daha önce Mavi Şimşekler tarafından yönetim aleyhine büyük bir yürüyüş tertip edilmişti. Bununla ilgili açıklama yapan yönetim, eyleme katılanların 650 tane çocuk olduğunu söylemişti. Bu açıklama ile ilgili olarak tüm tribünler “Hepimiz 650 çocuğuz!” sloganını attı.

Maç 2-2 berabere tamamlanırken, protesto “Taşeron yönetim istemiyoruz!” sloganlarıyla son buldu.

(soL - Spor)