KESK ve DİSK miting çalışmalarını hızlandırdı

KESK ile DİSK’in Ankara Sıhhiye’de 29 Kasım’da gerçekleştireceği, ‘Krize, işsizliğe, yoksulluğa ve zamlara karşı’ “Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi” çalışmaları hızlanıyor.

soL (HABER MERKEZİ) KESK ile DİSK'in Ankara Sıhhiye'de 29 Kasım'da gerçekleştireceği miting için bugün açılan standa ek olarak Kızılay merkezde el ilanları dağıtılarak mitinge çağrı yapıldı.

DİSK ve KESK üyeleri bugün 11:30'da stantta toplanıp Sakarya Caddesi, Ziya Gökalp Caddesi üzerinden el ilanı dağıtarak Kızılay PTT önüne geldiler. Burada toplanan grup, Ankaralıları mitinge çağırdı. Uzun bir süre burada kalındıktan sonra Atatürk Bulvarı takip edilerek Yüksel Caddesi geçildi. Aynı şekilde devam eden çalışma, Karanfil Sokak Ziya Gökalp'e geçilerek Mithatpaşa Caddesi'ne kadar sürdü.

Kızılay'da miting çalışması için her gün 18.00'e kadar stantta buluşan DİSK ve KESK üyeleri yaptıkları çalışmayı düzenli olarak basınla paylaşma kararı alıp destek istediler. Mitinge yönelik sokakta ilgi uyandırmak için planlanan çalışma 28 Kasım akşamına kadar devam edecek.