Metin Kurt adaylığını ilan ediyor

Eski Galatasaraylı Milli futbolcu ve Türkiye Devrimci Spor Emekçileri Sendikası kurucusu Metin Kurt milletvekili adaylığını ilan edecek.

Eski Galatasaraylı Milli futbolcu ve Türkiye Devrimci Spor Emekçileri Sendikası kurucusu Metin Kurt 29 Mart Salı günü saat 13.00'de, İstanbul Kadıköy Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde yapacağı basın toplantısıyla milletvekili adaylığını ilan edecektir.

Türkiye Komünist Partisi tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Spor Arenalarını AKP'nin miting alanlarına çevirmeye çalışırken tepki görüp ıslıklanan Başbakanın, tehdit ve şantajla spor emekçilerini ve sporseverleri sindirmeye çalıştığı bir ülkede sporun da tadı kaçtı mı diyorsun? O zaman boyun eğmeyeceğiz!

Trilyonlar kazanan eski milli futbolcuların, kendilerine "forma terlettikleri" için gösterilen sevgiyi, AKP'nin zehirli siyasetini halka yutturmak için kullanacak olmalarını içine sindiremiyor musun? O zaman boyun eğmeyeceğiz!

Boyun eğmeyen spor emekçileri adına Metin Kurt, 29 Mart Salı günü saat 13.00'de, İstanbul Kadıköy Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde yapacağı basın toplantısıyla, Türkiye Komünist Partisi'nden adaylığını ilan edecektir."

(soL-Haber Merkezi)