İçiniz rahat olsun, Forbes Türkiye listesinde yoksunuz...

Forbes Türkiye her yıl olduğu gibi bu yıl da "En Zengin 100 Türk" listesini yayımladı. Merakla listeyi karıştıran vatandaşlar, isimlerini listede göremeyince rahat bir nefes aldı.

Her sabah yataktan kalkınca ilk iş Forbes dergisini karıştıran vatandaşların yıl boyunca merakla bekledikleri gün geldi. Forbes bu yılki "En Zengin 100 Türk" listesini açıkladı. Heyecanla listeyi gözden geçiren vatandaşlar, bu yıl da listede isimlerini göremeyince rahat bir nefes aldı.

Listenin en tepesindeki yerini alan Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin'in servetinin 2011'de 3 milyar doları bulduğunun açıklanması vatandaşlarca derin bir sessizlik ve kayıtsızlıkla karşılandı.

Liderliği yalnızca 100 milyon dolarla kaçıran Mehmet Emin Karamehmet'in yaşadığı buruk sevinci kiminle paylaştığı bilinmiyor.

En zenginler listesinin ilk on sırasında yer alan isimlerin toplam servetlerinin aşağı yukarı 30 milyar dolar olması ülkede infiale neden olmadı. Hayat normal seyrinde devam ediyor. Vatandaşlar önümüzdeki yıl yayımlanacak en zengin 100 listesini kayıtsızlıkla bekliyor.