Bugünkü mihrak menüsünde neler var?

Gezi Parkı direnişinin arkasındaki mihraklar bitmek bilmiyor. Her gün yeni bir mihrağın çevreci masum kuzucukları nasıl kandırdığı ortaya çıkıyor. Bugün ortaya çıkan mihraklar arasında 2 emekli, 1 tutuklu paşa, 3 şamrel, 7 üçlü priz ve değişik aksanlı bir müteahhit bulunuyor.

Türkiye gazetesinin mihrak avcılığının bugünkü mahsülü şöyle:

"MİT, Emniyet ve Jandarma İstihbarat'ın Gezi Parkı olaylarının ardındaki isimleri belirlediği ortak rapor Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sunuldu.

Olayları provoke edip ülkeyi kaosa sürüklemek hedefinde olduğu iddia edilen 50 kişilik organizatör listesinde, Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda görev yapmış iki emekli paşa da yer aldı. Paşaların, Hatay ve Mersin'de de Alevi-Sünni çatışması çıkarabilmek için provokatif eylem hazırlığı yaptığı öne sürüldü.

Raporda, organizatörlerin yurt dışında başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere farlı kişilerle gerçekleştirdiği telefon görüşmeleri, internet yazışmaları ve hesap hareketleri tek tek ortaya döküldü. Raporda diğer öne çıkanlar tespitler şöyle: 'Eylem, aylar öncesinden planlandı. Özellikle Twitter üzerinden yönlendirme yapan provokatörler, Gezi Parkı eylemini sivil darbe girişimine çevirmeye çalıştı. Tencere tava protestoları da bu amaçla planlandı. Mahalle aralarında silahlı çatışma çıkarma da planlanlar arasındaydı.'

Raporda, Balyoz Davası'nda 16 yıl hapis cezasına çarptırılan emekli Tümamiral Firet Güneş'in Gezi eylemcilerine yazdığı mektup da yer aldı."

Hepimizin bildiği üzere mihraklar ikiye ayrılır: İç mihrak ve dış mihrak. Bugünkü mihrak istihkakımızı iç mihraklarla doldurduk. İç mihrak gibi görünen dış mihrak nedir merak edenlere, Atatürk Orman Çiftliği'ndeki hayvanat bahçesine gitmelerini ya da Samanyolu TV'deki "Ekip 1" dizisini izlemelerini tavsiye ediyoruz.