Yiğit Bulut içimizi rahatlattı: Alkol yasağı alan Başbakanımız olduğu için şanslıymışız…

Yiğit Bulut, AKP’nin alkol yasağına tepki gösterenleri “alkol ve sigara lobisinin uzantısı” ilan etti. Bulut, alkol yasağı alan Başbakanımız olduğu için şanslı olduğumuzu ileri sürdü.

AKP’nin alkol yasağına tepki gösteren yazarların alkol lobilerinin paralı uzantısı olduğunu ileri süren Bulut, kendine gore asıl gerekçeyi şöyle açıklıyor:

Türk Devleti adım attıkça “bağımlı hale” getirip nakit olarak bügüne indirgedikleri çocuk ve gençlerin sayısı azalacak ve başta o “şer şirketleri” olmak üzere bu tip “küresel düzenekleri” yönetenlerin ve sahiplerinin ceplerine daha az para girecek !

Bulut her yazısının istisnasız ortak özelliği olan Başbakan övgülerinden de geri durmuyor:

Sevgili anne ve bababalar, dünya genelinde “alkol ve sigara” lobilerine karşı mücadele eden Başbakanlar görmek çok zordur.
Olaya bu açıdan bakınca her Türk ailesinin çocuklarını koruma adına bu güç merkezlerine karşı sınırsız savaş açan Türkiye Cumhuriyeti Devleti Başbakan’ı Erdoğan’a teşekkür etmeleri ve her adımına sonuna kadar sahip çıkmaları gerekir...Bu ülke insanı ne şanslı ki güçleri ne olursa olsun, bunlara karşı duran bir BAŞBAKAN ve arkasında duran bir Hükümetimiz var !

(soL – Haber Merkezi)