Yandaşlığın sınırı yok: Bayrağı Muhammed Ali'den devralan Erdoğan sömürü düzenini değiştirecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte Muhammed Ali'nin cenaze törenine katılan yandaş Star "gazete"sinin Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, "Muhammed Ali bayrağı Erdoğan'a devretti, Erdoğan mazlum milyonlarla birlikte dünyanın sömürü düzenini değiştirecek" diye yazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte Muhammed Ali'nin cenaze törenine katılan yandaş Star "gazete"sinin Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, "Muhammed Ali bayrağı Erdoğan'a devretti, Erdoğan mazlum milyonlarla birlikte dünyanın sömürü düzenini değiştirecektir" diye yazdı. 

Erdoğan'la birlikte ABD'de Muhammed Ali'nin cenaze namazına katılan Star "gazete"si Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, "Onun için Türkiye’nin son yıllardaki tutumu çok değerlidir. İlk defa bir lider, güçlülerin asırlık diktatörlüğüne meydan okumuştur. Bu sebeple Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradaki cenaze namazında saf tutan tek liderdi" görüşünü savundu.

"Sayın Erdoğan’ın yıllar önce devraldığı bu mücadelenin sembolleşmesiydi bu buluşma" diyen Albayrak, "Sayın Erdoğan, Muhammed Ali’yi ve mücadelesini en iyi anlayan kişidir ve dünyadaki mazlumların hamisi ve lideri artık Erdoğan’dır. Muhammed Ali Amerika’daki çok şeyi değiştirdi. Şimdi de bayrağı teslim alan Erdoğan, mazlum milyonlarla birlikte dünyanın sömürü düzenini değiştirecektir" ifadelerini kullandı.