Yandaş Star'ın yazarı Cem Küçük, CNN Türk'te 3 ismi hedef gösterdi

Yandaş gazete Star'ın tehditkâr yazarı Cem Küçük, bugünkü köşesinde Şirin Payzın, Mirgün Cabas ve Nevşin Mengü'nün CNN Türk'te çalıştırılmaması gerektiğini yazdı. Küçük, Can Dündar'ın tutuklanmasını da doğru bulduğunu yazdı.

AKP'ye ve Tayyip Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen yandaş gazete Star'ın yazarlarından Cem Küçük, bugünkü köşesinde CNN Türk'ten üç ismi hedef aldı. Yandaş Küçük, Şirin Payzın, Mirgün Cabas ve Nevşin Mengü'nün evrensel standartlara göre CNN Türk'te çalıştırılmaması gerektiğini savundu. 

"Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi’nin öldürülmesini Türkiye’mize yönelik de bir saldırı olarak görüyorum. Haberi duyar duymaz bir yakınım öldürülmüş gibi üzüldüm" diyen Küçük,  "Elbette PKK terör örgütü değildir gibi marjinal bir söz hiçbir medeni ülkede anaakım medya organlarında dillendirilemez ama bunu ifade eden Tahir Elçi gibi insanları tutuklamaya kalkmak da bir rezalettir. Savcılarımızın da bu 'Eski Türkiye' tarzı soruşturmaları artık çöpe atmaları şarttır" ifadelerini kullandı.

"CAN DÜNDAR'IN TUTUKLANMASINI DOĞRU BULUYORUM"

Can Dündar'ın tutuklanmasını doğru bulduğunu ancak Erdem Gül'ün tutuklanmasının yanlış olduğunu yazan Cem Küçük, dün akşam tutuklanan komuatnalr hakkında da şu ifadeleri kullandı:

"Bu arada şu yazıyı kaleme aldığım saatte Celepoğlu başta olmak üzere MİT tırları ihanetine imza atan üç hain Fethullahçı henüz tutuklanmamıştı. Hukukun emrettiği gibi üçünün de tutuklanması gerekir. Eğer Erdem Gül gibi bir insanın haksız yere tutuklu olduğu ortamda bu azılı FETÖ elemanları tutuklanmazsa bu gerçek bir skandal olur. Can Dündar’ın Fethullahçı terör örgütüne bilerek ve isteyerek sistematik yardım ve yataklıktan tutuklanmasını haklı buluyorum ama FETÖ’nün azılı mensupları serbest bırakılırsa Dündar’ın tutuklu oluşu da saçma hale gelir. Bir örgütün azılı suçluları dışardayken yardım edenlerin tutuklanması hukuk mantığına ve felsefesine de aykırı olur. Bu arada Ahmet Pek gibi FETÖ’nün azılı istihbarat şefleri bırakın yargılanmayı merkez valiliği görevine bile devam ediyor. FETÖ soruşturmaları doğru yoldan sapmamalı..."