Ve Anadolu Ajansı o iki kişiyi buldu: Erdoğan geliyor diye büyük heyecan!

Reyhanlı'da yaşanan saldırının ardından konuya ilişkin ana haberini kaldıran, Reyhanlı halkının hükümete tepki gösterdiği eylemlere ve tepkilere sayfalarını kapatan Anadolu Ajansı, Erdoğan Reyhanlı'ya gitmeden yine görevini yerine getirdi.

Anadolu Ajansı artık AKP yandaşlığında hiçbir sınır tanımayacağını bir kez daha kanıtladı. Reyhalı halkının günler süren tepkisine sayfalarını kapatan, hükümetin sansür kararının hemen ardından Reyhanlı haberini kaldıran AA, Erdoğan Reyhanlı'ya gitmeden öyle bir haber yaptı ki diyecek söz bırakmadı.

İşte binlerce insanın tepkisine sayfalarını kapatan AA'nın sayfasına taşıdığı iki görüş:

Bu gece uyuyamam, sevincimden yatamam

Birçok ev ve iş yerine Türk bayraklarının asıldığı, güvenlik önlemlerinin alındığı ilçede Başbakan Erdoğan'ın gelişini büyük bir heyecanla bekleyen 73 yaşındaki Ali Yorucu, çok sevinçli olduğunu anlattı.

Duygularını "Bu gece uyumamam, sevincimden yatamam. Allah kendisine uzun ömür versin vazifelerinde başarılar diliyorum" diye ifade eden Yorucu, her şeyi yaptığını söylediği Başbakan Erdoğan'a teşekkür etti.

İkinci patlamanın olduğu PTT binası önündeki pastanesi zarar gören Hikmet Aydın da iş yerinde onarım çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.
Patlamada "sağımı solumu kaybettim" diyerek iş yeri komşularının yaşamını yitirdiğini anlatan Aydın, Başbakan Erdoğan'ı ümitle beklediklerini, devletin, patlamanın ardından bütün imkanlarını seferber ettiğini söyledi.

(soL - Haber Merkezi)