Star yazarı 'Aydın Doğan tutuklanacak diyor': Doğan'ın soytarıları, kuduz köpek gibi...

Star gazetesi yazarı Cem Küçük, Aydın Doğan'ın yolsuzluk nedeniyle tutuklanacağına ilişkin bir yazı daha kaleme aldı.

Haber Merkezi

Aydın Doğan’ın tutuklanacağına ilişkin bir süredir yazılar kaleme alan Star yazarı Cem Küçük, "Aydın Doğan’ı kudurtan bavul ve Kıbrıs skandalı" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Doğan'ın yolsuzluk yaptığını ileri sürerek "Hürriyet’in İzmir’deki arsasını 7.5 milyon dolara satıp, sonra KAP’a 5.5 milyon dolar bildirip 2 milyon dolarını da Samsonite bavul ile teslim alan sensin Aydın Doğan" diyen Küçük, "Aydın Doğan’ın soytarıları Türkiye’nin bağımsızlığına inananlara iftiralarla saldırıyor ve küfrediyor. Demek bundan böyle kuduz köpekler gibi kudurarak Türkiye Cumhuriyeti’nin istiklaline ve istiklal sembolü Cumhurbaşkanı Erdoğan’a saldıracaksınız öyle mi?" ifadelerini kullandı.

Küçük'ün yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Aydın Doğan’ın soytarıları Türkiye’nin bağımsızlığına inananlara iftiralarla saldırıyor ve küfrediyor. Demek bundan böyle kuduz köpekler gibi kudurarak Türkiye Cumhuriyeti’nin istiklaline ve istiklal sembolü Cumhurbaşkanı Erdoğan’a saldıracaksınız öyle mi? Demek sen ve soytarılarının bitleri kanlandı ha Aydın Doğan? Görelim bakalım bu işin sonunda gülen kim olacak. Hadi durma saldırt köpeklerini de görelim bakalım kim tasfiye olacak...

Aydın Doğan bizim inancımızda kısasa kısas diye bir olay vardır. AK Parti yüzde 41 gibi bir oy aldı diye tüm denklemden düştüğünü zannetme. Adamların bu şekilde çirkeflik ve belatı vurursa biz de aynı şekilde karşılık veririz. Hürriyet’in İzmir’deki arsasını 7.5 milyon dolara satıp, sonra KAP’a 5.5 milyon dolar bildirip 2 milyon dolarını da Samsonite bavul ile teslim alan sensin Aydın Doğan. Bu çok ağır bir suçtur. İster CHP’li ister MHP’li  bir hakimin eline geçsin dosya her şekilde cezaevi yolu gözükür. Seni artık hukuktan siyaset kurtaramaz. Sana 2 milyon doları kendi elleriyle getiren İzmirli işadamı görüntüleriyle beraber mahkemeye her şeyi itiraf ederse görürsün. Bu maç henüz bitmedi...

Bütün bunlar gerçek Aydın Doğan. Adın gibi biliyorsun bunları. Zaten o sebeple tavuk gibi korkuyorsun bu mevzudan. Ben seni tehdit etmiyorum. Sana hukuka giriş dersi veriyorum. Tehdit edip adam öldürtmek sizin işiniz. Hrant Dink ve Ahmet Kaya’yı nasıl öldürtene kadar yayın yaptığınızı tüm Türkiye biliyor. Birazcık onurun kaldıysa yazdığım hukuksal gerçekleri inkar etme. Çünkü yalancılığın ve sahtekarlığın mahkemeye sunulacak görüntülerle anında ortaya çıkar. Sen halka açık bir şirket olan Hürriyet’in Bayraklı’daki arsasını sattın Aydın Doğan. Bu satışı Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na 5.5 milyon dolar olarak bildirdin. Bütün bunlar zaten Borsa İstanbul verilerinde mevcut bilgiler. Öte yandan şu an üzerinde gökdelen olan o arsanın değerinin 5.5 milyon olmadığı tüm eksperlerin raporlarında sabit. Yani halka açık bir şirket olan Hürriyet’in arsasını değerinden ucuz göstererek yaptığın bu hileli satışla Hürriyet hissedarlarını dolandırdın sen Aydın Doğan. Çünkü sen aynı zamanda Hürriyet hissedarlarının da hakkı olan 2 milyon doları açıktan bir Samsonite bavul ile zimmetine geçirdin ve bu bavul ile beraber özel uçağınla Kıbrıs’a gittin. Kıbrıs’ta Hürriyet hissedarlarının hakkından çaldığın o bavul dolusu parayı çok iyi bildiğin katakulli yöntemleriyle finansal sisteme soktun ve kendine yasal görüntü altında transfer ettin. Tüm bunlar kayıtlı ve belgeli.