soL'da yenilik

Bundan böyle soL'da haber ve yazılara yorum yapılamayacak. Bunun yerine...

soL'da bundan böyle haber ve köşe yazılarına okur yorumu yapılamayacak. Ancak soL'da daha işlevli olacağını düşündüğümüz başka bir uygulama başlatılıyor: Köşe yazarları ile diyalog... soL yazarlarına yöneltilmek istenen soru ve eleştirilere ilgili yazıların altında yer verecek ve yazarlarımızdan söz konusu soru ve eleştirileri yanıtlamalarını isteyeceğiz. Yazıyla ilgili olmayan değerlendirmeler ise yayınlanmayacak.

Buna ek olarak, soL'da yer alan haberlere ilişkin öneri, eleştiri ya da ek bilgilerin paylaşılabileceği bir sistem geliştirildi. Şimdiye kadar soL'u daha iyi hale getirmek için çaba harcayan okurlarımızın sayısını çoğaltmak ve okurlarla daha sağlıklı bir iletişim kurabilmek için başlatılan bu uygulamanın ilgi çekeceğini umuyoruz.

Okur yorumlarının kaldırılmasına ise okurlarımızdan gelen yoğun talep ve son derece değerli ve özenli yorum yapan birçok okurumuzun çabasına karşın yorumlarda eksen kaymasını ve yazarlarımıza ya da üçüncü şahıslara dönük hakarete varan ifadeleri bütün dikkatimize karşın eleyememiş olmamız neden oldu.

Bu açıdan yeni uygulamamızın daha verimli bir tartışma ortamı sunacağı inancımızla, soL'da kalın!

soL Yayın Kurulu