Şamil Tayyar ile Nihat Doğan'dan Fazıl Say’a küfürlü saldırı

Fazıl Say’ın Twitter’da paylaştığı mesajlarda kurana hakaret olduğunu ileri süren AKP Milletvekili Şamil Tayyar, Say’a küfrederek, "İnsan kılığındaki Fazıl Say hangi kerhanede dünyaya geldi?" diye yazdı. Nihat Doğan ise Fazıl Say'a "ateist yavşak" dedi.

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar internet üzerinden dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say’a hakaret dolu mesajlar yazdı.

Fazıl Say’ın Ömer Hayyam’a ait olduğu ileri sürülen "Irmaklarından şaraplar akacak diyorsun, cenneti ala meyhane midir? Her müminine 2 huri vereceğim diyorsun, cenneti ala kerhane midir?” şeklinde bir mesajı retweetlemesinin ardından hakaret mesajları atan Tayyar, "Kuran'ın seçmeli ders olmasına içerleyip kutsal kitabımız ve ezana küfreden insan kılığındaki Fazıl Say hangi kerhanede dünyaya geldi?" diye yazdı.

Hemen ardından bir mesaj daha atan Tayyar, "Kızanlara söyleyim o zat Kuran'daki cennet için kerhane veya meyhane mi diye soruyor. Ben de ona soruyorum nerde doğdun kerhanede mi?" dedi.

Türkücü Nihat Doğan ise, Fazıl Say'a olanca lümpenliğini kustu. Say'a "saray klavyecisi" diyen Doğan, "Fazilum ne oldi rengin mi soldi :) içine kaçan şemşiyedur evladum hemen açılmaz.fazıla kobra kaçtı çıkarmak için leylek arıyor :)" twitini yolladı. En sonundaysa, "onun gibi ateist bir yavşak ile satırlarda dahi yan yana gelmek bana edilecek en büyük hakarettir" dedi.

(soL – Haber Merkezi)