'O Ses Türkiye'den Cem Adrian'a yanıt

Cem Adrian'ın "O koltuklarda utanmazca oturup para kazanıyorsunuz" dediği "O Ses Türkiye" isimli programdan yanıt geldi. Acun Ilıcalı, programı izletenin yarışmacılar olduğunu söyleyerek "özel" bir teşekkür etti.

Müzisyen Cem Adrian'ın "İnsanların umutlarını sömürüp reytinglerinizi gözyaşlarıyla besliyorsunuz. O koltuklarda utanmazca oturup para kazanıyorsunuz" tepkisi gösterdiği Acun Ilıcalı'nın "O Ses Türkiye" isimli programından yanıt geldi.

Programın dün akşam yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı ve Murat Boz üstü kapalı olarak Adrian'a yanıt verdi. Acun Ilıcalı kendisinin yarışmaya bir katkısı olmadığını, jürilerin bu işte ciddi payı olduğunu ancak programın izlenmesinin yarışmacıların performanslarıyla gerçekleştiğini söyleyerek onlara "özel" bir teşekkür etti. Murat Boz da nitelikli seslerin "O Ses Türkiye aracılığıyla" izleyiciyle buluştuğunu öne sürdü.

'İNSANLARIN UMUTLARINI SÖMÜRÜYORSUNUZ'

Cem Adrian, programdaki isimler hakkında "Siz onları sadece yarıştırıp, karşı karşıya getirip, kırıp döküp tüm sevdikleri önünde kaybettirip incitip bununla para kazanıyorsunuz. O koltuklarda utanmazca oturup bunu yapıyorsunuz. Şu fani dünyada insanların umutlarını sömürüp, gözyaşlarıyla beslediğiniz reytinglerden kazandığınız her maddi şeyin hesabını ödemenizi diliyorum" tepkisi vermişti.