Nuray Mert kovuldu, Cem Küçük kahroldu: 'Cumhuriyet gazetesi faşisttir'

Nuray Mert'in Cumhuriyet'ten kovulmasına ilişkin bir köşe yazısı kaleme alan AKP'li yazar Cem Küçük, "Cumhuriyet gazetesi bildiğiniz faşisttir" dedi.


AKP'li Cem Küçük, AKP'nin müftü nikahına ve yeni eğitim müfredatına destek veren Nuray Mert'in kovulmasına sinirlendi.

Demokrasi Haber adlı sitede konuyla ilgili bir köşe yazısı yazan Küçük, "Kendilerini demokrat diye sunan, ama gerçekte hiçbir fikre açık olmayan bir grup var Türkiye'de. Atatürk'ün arkasına saklanarak iş yapan, farklı fikir öne süren bir güruh var. Bunların kümelendiği yer Cumhuriyet Gazetesi. Şu anda PKK ve FETÖ'nün kontrol ettiği, maaşlarını teröristlerin elinden alan bir yayın organı var. Bu durumdan hiç rahatsız değiller. Ne var ki gazetelerinde değişik bir fikir öne sürüldü mü, çıldırıyorlar. İşte bunun örneği Nuray Mert'in başına gelenler. Mert de iyi karın ağrısı değildir ama Cumhuriyet gazetesini demokrat filan sandı" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet gazetesini faşist ilan eden Küçük, Mert'e destek çıktığı yazısında, "Maaşlarını FETÖ verir, umursamazlar. FETÖ'ye örgüt diyemeyiz derler, utanmazlar. Yani anlayacağınız Cumhuriyet gazetesi bildiğiniz faşisttir" dedi...