IŞİD engellenen Türkçe sitesiyle ilgili 'tehdit' etti: Yeni sayfa açarız

IŞİD'in Türkçe yayın yapan internet sitesi, bir duyuru yayınlayarak Türkiye'nin kendilerine yönelik "baskı ve engellemelere" devam etmesi halinde, farklı bir sayfa açacakları şeklinde tehditte bulundu.

IŞİD, Suriye'nin Rakka kentinde Türkçe yayın yapan internet sitesi "darülhilafe.com"un kapatılmasıyla ilgili Türkiye'yi tehdit etti.

Sputnik'teki habere göre, site yönetimi, son günlerde Türkiye'nin çeşitli illerinde IŞİD'e yönelik operasyonlar düzenlenmesi ve sitelerinin kapatılması nedeniyle tehdit dolu sözler içeren bir duyuru yayınladı.

Söz konusu site, IŞİD propagandası yapıldığı gerekçesiyle Türk Telekominasyon Kurumu tarafından 12 Temmuz Pazar günü erişime kapatılmıştı.

Sitede yer alan tehdit duyurusunda, "Tağut Türkiye devleti darulhilafe.com sitemizi kendi ülkesinde erişime kapatmıştır. Son zamanlarda Türkiye devletinin Müslümanlara yönelik yapmış olduğu baskılar açıkça hissedilir olmuştur. Gerek muhacir kardeşlerimizin yakalanması, gerekse Türkiye vatandaşı olan Müslümanların tutuklanması ve son olarak basın özgürlüğümüzü kısıtlanmaya çalışan Türkiye devleti muvahhid Müslümanlara düşmanlığını izhar etmiştir" denildi.