Gericiliğin freni yok: Şimdi de kürtajla kurban karşılaştırması!

Gericiliğin freninin olmadığını gösteren yazılara bir yenisi daha eklendi. İnternethaber adlı sitenin köşe yazarı Süleyman Özışık, “kürtaj olarak çocuğunu kesenlerin, kurban kesilmesine karşı çıktığını” belirterek, gericiliğin son noktası olmadığını ortaya koydu.

İnternethaber adlı sitenin köşe yazarlarından Süleyman Özışık, bugün diğer tüm gerici yazarları kıskandıracak saldırganlıkta bir yazıya imza attı.

Özışık yazısında Ramazan ayı sırasında yapılan gerici saldırıların “uydurma” olduğunu ileri sürerek, Ramazan ayında mezarlık çevrelerinde bira festivalleri düzenlendiğini iddia etti.

Kimi hayvan hakları örgütlerinin Kurban Bayramı dolayısıyla hayvan kesilmemesi yönünde yaptığı çağrılara yanıt verme iddiasıyla yazılan yazıda yer alan ifadeler yazarın seviyesini de gözler önüne serdi:

“Kurban Bayramı arefesinde ise ‘hayvan seviciler’ sezonu resmen açılır. Adeta şeytanın hizmetkarları gibi tepinip dururlar.

‘Hangi din hayvan boğazlamayı emreder. Kıymayın bu canlara. Gelin bu bayramda bir can bağışlayın’ diye hezeyanlar içinde böğürür dururlar.

Hani malum Hindistan'da ineğe/öküze tapıldığı için oralarda bu tür hayvanları kesmek günahların en büyüğü sayılır ya.

Öyle bir hayvana tapınmışlık örneği sergilerler ki, inanın Hindistan'dakiler bile, ‘Bunlar galiba bizim dinden’ diye şaşırır.

Her akşam şarapla yıkanmış eti, alkol eşliğinde zıkkımlananlar, aynı eti ekmekle doya doya yiyenlere bağnaz, barbar diyor!"

Kürtaj, çocuk doğramakmış!
Özışık’ın AKP’nin kürtaj yasağına karşı sokaklara dökülen kadınlara karşı kullandığı ifadeler ise gericiliğin boyutlarını gözler önüne serdi:

“Hele şu ‘Ayyy hayvan mı boğazlanıyor. Ay kıyamam ya’ diyen kadınlara ne demeli?

Daha bundan birkaç ay önceydi...

Hükümet ‘Kürtajı yasaklayalım’ diye öneri getirdiğinde, karnındaki 3-4 aylık kanlı-canlı çocukları lime lime kesme hakkı olsun diye sokaklarda, ‘Benim bedenim, benim kararım’ eylemleri yapıp ciyaklayan sözde kadınlardan, daha doğrusu kadıncıklardan bahsediyorum.

‘Çocuğumu keserim, doğratırım, kıyarım, bu benim meselem. Ama hayvan kesimine karşıyım’ demek medenilik, Allah'ın emrini yerine getirmek barbarlık!”

(soL - Haber Merkezi)