Gerici Akit bugün de kadın güreşçilere saldırdı: Terör kadar zararlıymış!

Gerici, yandaş ve kadın düşmanı "gazete" Yeni Akit'in yazarı Ahmet Gülümseyen, güreşçi kadınlara saldırdı. Gülümseyen, kadınların güreşmesinin terör kadar zararlı olduğunu savundu.

Gerici, yandaş ve kadın düşmanı "gazete" Yeni Akit'te bugün güreşçi kadın sporculara saldırıldı.

Yeni Akit yazarı Ahmet Gülümseyen, güreşin peygamber ve ata sporu olarak övünüldüğünü söyleyerek, "Bayanları güreştirmek, milletimizin değer yargıları-duyguları ile oynamak, seferberlik ilan ettiğimiz ‘terör’ kadar bu ülkeye zarar verecektir gerçeği asla ve asla göz ardı edilmemeli" görüşünü öne sürdü.

Gülümseyen, "Bayan güreşinin yasaklanma zorunluluğuyla her daim yüzleşmek ve tepkisini her platforma taşımak, duyarlı her vatandaşın asli görevleri içinde olması gerekiyor" ifadesini kullandı.

Ahmet Gülümseyen bugün Yeni Akit'te "Recep İvedik 5, Peygamber sporu ve bayan güreşi..." başlıklı bir yazı yayınladı.

Yazıda şu ifadelere yer verildi:

 

 

"Düne kadar ‘peygamber’ sporu denilen Türk güreşi de buna dahil. Peygamber ve ata sporu olarak övünülen o branşta, Türkün gücünü ‘kündeye’ getirmek için önce oyun kurallarını değiştirdiler. Sonra sporcuların minderdeki kılık kıyafeti (mayoları) ile uğraştılar. Sonrasında ise, bayanları mindere çıkarıp güreştirme yoluna gidildi...

Bayanları hangi mantık-anlayışın güreşimizin içine sokulduğu, toplumumuzun milli, manevi ve dini değerlerine verdiği zararı, defalardır bu satırlarda paylaştık. Bu rağmen ‘bayanları’ güreştirme ‘rezaleti’ artarak, her yaş grubunda (yıldız-genç-büyük) devam ediyor...

Bayanları güreştirmek, milletimizin değer yargıları-duyguları ile oynamak, seferberlik ilan ettiğimiz ‘terör’ kadar bu ülkeye zarar verecektir gerçeği asla ve asla göz ardı edilmemeli. Bayan güreşinin yasaklanma zorunluluğuyla her daim yüzleşmek ve tepkisini her platforma taşımak, duyarlı her vatandaşın aslı görevleri içinde olması gerekiyor."