Bunun adı yandaş kardeşliği: Star gazetesine göre Yeni Şafak hedef gösterilmiş

Bugün Yeni Şafak adlı gazete oyuncu Mehmet Ali Alabora'yı açıkça hedef gösterirken, Alabora'nın bu habere tepki göstermesinin ardından bir diğer yandaş gazete Star, "Mehmet Ali Alabora Yeni Şafak'ı hedef gösterdi" başlığı atmayı başardı.

Yandaş gazeteler artık saldırı haberleri yapmakla yetinmiyor birbirlerinin yalan haberlerine de sahip çıkarak insanları hedef alıyor.

Yüzbinlerin sokağa döküldüğü eylemlere ilişkin bugün Mehmet Ali Alabora'yı hedef gösteren bir habere imza atan Yeni Şafak, bu haberin ardından büyük tepki çekmişti.

Yeni Şafak gazetesinin hedef gösterdiği Mehmet Ali Alabora, bir basın açıklaması yaparak gazeteye yanıt vermiş, konuyla ilgili yazdığı tweet'ten sonra tehdit mesajları aldığını söylemişti.

Bu gelişmenin ardından akşam saatlerinde bir haber yapan Star gazetesi ise "yandaş kardeşliğini" ortaya koydu.

İşte o skandal haber:

Mehmet Ali Alabora Yeni Şafak'ı hedef gösterdi
Gezi Parkı eylemlerinde aktif rol alarak attığı tweetle gündeme gelen Mehmet Ali Alabora, Bugünki Yeni şafak'ın manşetine cevap verirken adeta gazeteyi hedef gösterdi.

Cağaloğlu Gazeteciler Cemiyeti'nde gerçekleştirilen toplantıda Alabora, "Yeni Şafak gazetesinin böyle aklı zorlayan bir sonuç çıkartması şaşırtı. Bir oyunun içerisine çekilmeye çalışılıyorum. Can güvenliğim yok, avukatım aracılığıyla koruma talebinde bulundum. Son olarak Yeni Şafak gazetesine bir teşekkür borçluyum. Tiyatroyu bu kadar ciddiye aldığınız gösterdiğiniz için. Çağımızda tiyatro ile toplumsal olaylar yaratmak mümkün değil" dedi.

Gezi Parkı eylemlerinin seyrinin değişmesi üzerine panikleyen Mehmet Ali Alabora attığı tweeti açıklarken Yeni Şafak'ı hedef göstermeyi ihmal etmedi.

(soL - Haber Merkezi)