AKP’li Tezcan’dan inciler: ‘Erdoğan’sız Türkiye isteniyor, susturuluyoruz!’

Militan Erdoğancılığıyla tanınan gazeteci Fatih Tezcan, Cemaat'e yönelik operasyonun sulandırıldığını, Erdoğan’sız Türkiye istendiğini ve susturulduklarını savundu.

Haber Merkezi

Cemaat operasyonunun sulandırıldığını ileri süren Fatih Tezcan, “halk siyasette, medya, emniyet ve yargıda dönenleri bilmiyor. Bizi biliyor, yaşıyoruz ama halka anlatmamıza izin verilmiyor. Sansürleniyoruz!” dedi.

Ancak “sansürlendiğini” ve “susturulduğunu” iddia eden Tezcan’ın derdi Erdoğan’la değil, tam tersine Erdoğan karşıtlarıyla...

 

Tezcan “Bana 'neden TV’de yoksun ve köşe yazısı yazdırmıyorlar' diye sormadan önce, Recep Tayyip Erdoğan’ın bile susturulmaya çalışıldığını görün” sözleriyle, Cemaat’in iktidar partisi içerisinden destek aldığını ima etti.

 

‘ARINÇ GÜNDEMİ DEĞİŞTİRDİ’

 

Cemaat’e yönelik en büyük darbenin KPSS operasyonu olacağını, ancak Bülent Arınç’ın açıklamalarıyla gündemi değiştirdiğini savunan Tezcan, “Ne cemaati tanıyorlar, ne yapı ve işleyişini biliyorlar ne de mücadele için yol haritaları var. Halk illallah etti, cemaat kıskıs gülüyor” diye devam etti.

Tezcan, Cemaatle mücadelenin “show business” halini savundu.