Akit gazetesi 'Charlie Hebdo'ya destek çıkanlar' listesi yayınladı

Akit gazetesi, Facebook hesaplarından yayınladıkları fotoğrafta 'Charlie Hebdo'ya destek çıkanlar' listesini yazdı.

Tetikçilikte sınır tanımayan Akit gazetesi, Facebook hesabından 'Charlie Hebdo'ya destek çıkanlar' başlıklı liste yayınladı.

Akit gazetesinin yayınladığı listede, soL, Cumhuriyet, Yurt gazetesi ve Milletvekili Hüseyin Aygün de bulunuyor.

İşte Akit'in paylaştığı o liste:

Gazete geçmiş yıllarda da yaptığı tetikçilikle gündeme gelmişti. O dönem 'Vakit' adıyla çıkan gazete13 Şubat 2006 tarihli haberinde Danıştay 2. Dairesi'nin bir öğretmenin dışarıda başörtüsü taktığı için müdür olmasını uygun bulmaması kararından sonra "İşte o üyeler" şeklinde bir başlık atıp daire üyelerinin resimlerini basmıştır. Danıştay Saldırısı sonrasında bu gazete nüshası saldırganın aracından çıkmıştı.

Gazete geçtiğimiz günlerde de Barış Atay'ı hedef göstermişti. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun, 2015 yılının ilk bebeğini ziyareti için gittiği Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde "anneler, annelik kariyerinin dışında bir başka kariyeri merkeze almamalıdır" ifadelerini kullandığı ailenin fotoğrafını, "Fotoğraftaki anneyi bulunuz" yorumuyla Twitter'dan paylaşan oyuncu Barış Atay'ı hedef göstermiş, internet sitesinde yayınladığı haberin başlığında Barış Atay için "babanı aradık ama bulamadık" gibi çirkin ifadelere yer vermişti.